Klantenservice

Contact gegevens

www.misting-pro.nl
Direct bellenWhatsApp met ons
  • Als u de gewenste artikelen heeft verzameld, gaat u naar de winkelmand. Indien u een kortingscode heeft ontvangen, kunt u deze hier verzilveren. Daarna krijgt u een overzicht van uw bestelling.
  • Hierna gaat u door naar afrekenen om uw bestelling af te ronden. Hier voert u uw persoonlijke gegevens in en kunt u eventueel kiezen voor een alternatief bezorg- of factuuradres.
  • U ontvangt per e-mail een orderbevestiging van uw bestelling. Het is daarom erg belangrijk dat u het juiste e-mailadres aan ons opgeeft.
  • Twijfelt u welk product het beste bij u past of heeft u nog specifieke vragen, dan staat het adviesteam van Misting-Pro tot uw beschikking op 085-0185575
  • Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, op deze manier is er altijd een manier mogelijk die bij u past.
  • U kunt bij ons veilig betalen, Misting-Pro is SSL gecertificeerd en voldoet aan de strengste beveiliging en validatie-eisen. U kunt dit controleren in uw adresbalk waar een groen slot te zien is. Zolang het groene slot in beeld is, kunt u er zeker van zijn dat u op onze site bent en zaken doet met ons en niet met een fraudeur. Deze certificering zorgt er tevens voor dat alle gegevens die verzonden worden over het internet versleuteld zijn. Door deze certificering is het nog veiliger om aankopen te doen via onze website.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt er restitutie verzorgd. Er wordt alleen overgegaan tot restitutie als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. Het artikel dient uiteraard in nieuwstaat te verkeren en de verpakking moet onbeschadigd en ongeopend zijn. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Wij verzorgen restitutie binnen 14 dagen mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Stuur de bestelling retour in de originele verpakking naar:

Misting-Pro
Schere 244
3085 DZ Rotterdam

Bij Misting-Pro gaan we voor 100% klanttevredenheid. Wij gaan er dan ook van uit, dat ook u een tevreden klant zult zijn. Maar mocht u toch een klacht hebben, dan hopen we natuurlijk dat u dat eerst rechtstreeks aan ons meldt, door te mailen naar info@misting-pro.nl. We proberen altijd te zoeken naar een oplossing, binnen de grenzen van redelijkheid.

Contact Formulier